θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

Aνάλυση Σύστασης Σώματος – Λιπομέτρηση

Αποτελεί τμηματική ανάλυση σύστασης σώματος με μεγάλη ακρίβεια, χρησιμοποιώντας μη επεμβατική τεχνολογία βιο-εμπέδησης πολλαπλών συχνοτήτων.
(124)

Το βάρος από μόνο του δεν δίνει απαραίτητα μια καθαρή ένδειξη καλής υγείας ή απεικόνιση της προόδου σας αν κάνετε δίαιτα ή ασκείστε συχνά. Η μέτρηση με έναν αναλυτή σωματικής σύστασης σε συνδυασμό με τις προσωπικές σας πληροφορίες όπως το βάρος, ύψος, φύλο και ηλικία, σας δίνει την πραγματική εικόνα παρέχοντας ουσιαστική πληροφόρηση για το σώμα σας και πώς αυτό αλλάζει.
Ο αναλυτής στο myDietSpot Health Center έχει την καλύτερη τεχνολογία στον κόσμο με δεκάδες πατέντες και πιστοποιήσεις

Τα βασικά χαρακτηριστικά του σώματός σας είναι το νερό, οι μύες, το λίπος και τα οστά, τα οποία όλα μπορούν να υπολογιστούν με έναν Αναλυτή Σωματικής Σύστασης.

  • Σωματικό Λίπος: Το σύνολο του σωματικού λίπους σαν ποσοστό του σωματικού σας βάρους. Ο καθένας μας χρειάζεται λίπος για να είναι υγιής. Το σωματικό λίπος είναι ζωτικής σημασίας για βασικές σωματικές λειτουργίες όπως η ρύθμιση της θερμοκρασίας του σώματος, η αποθήκευση βιταμινών και η προστασία των αρθρώσεων. Όμως το υπερβολικό λίπος μπορεί να βλάψει την υγείας σας. Η μείωση του πλεονάζοντος λίπους φαίνεται ότι μειώνει την πιθανότητα εμφάνισης υψηλής αρτηριακής πίεσης, καρδιοπαθειών, διαβήτη, και ορισμένων τύπων καρκίνου.
  • Συνολικά Υγρά Σώματος: Τα συνολικά υγρά του σώματος σαν ποσοστό του συνολικού βάρους.Το νερό είναι σημαντικό σε πάρα πολλές διεργασίες του σώματος και υπάρχει σε κάθε κύτταρο, ιστό ή όργανο. Η κατακράτηση υγρών αποτελεί εχθρό κάθε γυναίκας και η συμπτωματολογία φέρει πρήξιμο στην περιοχή της κοιλιάς, των πάνω και των κάτω άκρων, του στήθους και σπανιότερα του προσώπου. Από την άλλη, η καλή ενυδάτωση μας βοηθά να συγκεντρωνόμαστε, αυξάνει την αθλητική απόδοση, βελτιώνει την ποιότητα της επιδερμίδα μας και γενικά μας προσφέρει ευζωία.
  • Μυϊκή Μάζα: Το βάρος των μυών στο σώμα σας.Οι μύες παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ενεργοποίηση του Μεταβολισμού, βοηθώντας σας έτσι να χάσετε το επιπλέον λίπος και χάσετε βάρος με υγιή τρόπο. Ελέγχοντας και αυξάνοντας τη μυϊκή μας μάζα, αυξάνουμε εκτός από τις ενεργειακές μας δαπάνες και τις σωματικές μας αντοχές.

 

Τι πρέπει να κάνετε την ημέρα της μέτρησης;

  • Μην καταναλώνετε υγρά 3 ώρες πριν την μέτρηση (καφέ, τσάι, νερό, αναψυκτικά, αλκοόλ)
  • Όχι κατανάλωση φαγητού για τουλάχιστον 3 ώρες πριν από τη μέτρηση
  • Να έχετε ουρήσει 30 λεπτά πριν τη μέτρηση
  • Για τις γυναίκες να μην γίνεται κατά τη διάρκεια της εμμήνου ρύσης
  • Φροντίστε να μεσολαβούν 12 ώρες μετά από έντονη δραστηριότητα π.χ. αερόμπικ
  • Τα διουρητικά φάρμακα επηρεάζουν το αποτέλεσμα

 

 

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram