θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

myDietSpot WeightLoss

 Το πρόγραμμα myDietSpot WeightLoss συνδυάζει την ηλεκτροθερμία (Infrared), την μετρίας έντασης αερόβια άσκηση και τον έλεγχο των διατροφικών συνηθειών, με στόχο την επιτάχυνση της διαδικασίας απώλειας λιπώδους μάζας από το σώμα σε μόνιμη βάση.

Για την καύση λιπώδους μάζας και την απώλεια βάρους, το σύστημα Infrared Lipolysis έχει πολλαπλάσιο αποτέλεσμα – έως και 4 φορές – σε σχέση με το κοινό περπάτημα ή το τρέξιμο στον απλό διάδρομο σε αντίστοιχο χρόνο.

mydietspot weight loss-(167)

 

 

23659513_685551681640201_1724290954316188362_n

Το πρόγραμμα είναι απολύτως ασφαλής διαδικασία για άτομα όλων των ηλικιών και κάθε επιπέδου φυσικής κατάστασης. Στο διάστημα κάθε συνεδρίας, που διαρκεί 30λεπτά, είναι συνήθης η καύση 600 έως 2.400 θερμίδων, γεγονός που καθιστά αυτή τη μέθοδο ιδανική για τα άτομα που δεν ασκούνται ή δεν μπορούν να ασκηθούν, αλλά όμως επιθυμούν να έχουν έναν αποτελεσματικό έλεγχο του σωματικού τους βάρους και ένα πρόγραμμα διατήρησης της φόρμας τους.

 

myDietSpot Weight Loss

  • Ενεργητικό αδυνάτισμα με την υποστήριξη υπέρυθρης ακτινοβολίας η οποία είναι ευεργετική στην θερμογένεση, διαδικασία που ενεργοποιεί τον μεταβολισμό έως και 4 φορές περισσότερο κατά την άσκηση.
  • Συνεπώς, η αερόβια άσκηση σε υπομέγιστες επιβαρύνσεις (απλό περπάτημα με ένταση 50 – 55% της μέγιστης για 30 λεπτά) είναι ικανή να κάψει θερμίδες έως και 4 φορές πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Το Mydietspot weight loss περιλαμβάνει:                                   

  • 12 συνεδρίες (1 μήνα) INFRARED λιπόλυση
  • 2 αναλύσεις Λιπομέτρησης
  • 1 Μηνιαίο Διαιτολόγιο για απώλεια Λίπους και ενεργοποίηση Μεταβολισμού
  • Εβδομαδιαίες μετρήσεις περιφέρειας κοιλιάς – γλουτών

 

Τα μηχανήματα μας είναι τελευταίας τεχνολογίας, άριστα στην εργομετρία τους και σύγχρονα στον μηχανισμό τους.

  1. Η εξειδικευμένη φυσική δραστηριότητα είναι ευχάριστη και ταυτόχρονα αποτελεσματική, αφού βελτιώνει τον μεταβολισμό, καίει το λίπος και υποστηρίζει τον μυϊκό ιστό που είναι απαραίτητος στην γρήγορη καύση λίπους.
  2. Επίσης εξασφαλίζει την τόνωση και την διατήρηση του ιστού του δέρματος μας ώστε να προλάβουμε τυχόν ραγάδες και χαλάρωση, συχνό φαινόμενο όταν αδυνατίζουμε με λάθος τρόπο.
  3. Αντιμετωπίζει την κυτταρίτιδα και το επίμονο τοπικό λίπος ενώ εξασφαλίζει την απώλεια πόντων απο την πρώτη βδομάδα

 

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram