θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

Προσθήκη Μυικής Μάζας (fitness)

Είναι γνωστό ότι η κατανάλωση πρωτεΐνης μετά την άσκηση με αντιστάσεις ενισχύει τον μυϊκό αναβολισμό. Όταν προστεθούν αμινοξέα στο διαιτολόγιο των αθλητών προάγεται αυτή η τόνωση του μυϊκού αναβολισμού μειώνοντας ενδεχομένως την απώλεια μυϊκού ιστού. Οι αθλητές δύναμης συνήθως καταναλώνουν πολύ περισσότερη πρωτεΐνη για να αυξήσουν τη μυϊκή τους μάζα. Από ένα σημείο όμως και μετά, το πολύ υψηλό επίπεδο της πρόσληψης πρωτεϊνών δεν είναι αναγκαίο για την ανάπτυξη των μυών. Εξαιρετικά μεγάλες ποσότητες πρόσληψης πρωτεΐνης ( > 2gr/ kg / ΣΒ) είναι περιττές και δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι τοδηγούν σε αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας. Η περίσσεια των προσλαμβανόμενων πρωτεϊνών οξειδώνεται, και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεταβολική οξέωση και τελικά σε οστεοπόρωση.

Γι΄αυτό είναι άκρως απαραίτητο να εφαρμόζεται αθλητική διατροφή εξατομικευμένη για κάθε άτομο που προσπαθεί να αυξήσει τη μυική του μάζα αφού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, γενετικούς, από το είδος της άσκησης, τη συχνότητα των γευμάτων, το είδος των γευμάτων, τα συμπληρώματα που μπορεί να καταναλώνει και το επίπεδο φυσικής κατάστασης καθώς και τις συνοδές παθήσεις που μπορεί να εμφανίζει ή να έχει προδιάθεση το άτομομε την

Στο myDietSpot Health Center τα προγράμματα είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Σε όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται:

Η παρακολούθηση γίνεται κάθε 2 βδομάδες, καθώς σημαντική παράμετρος στην βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη επιτυχία ενός προγράμματος είναι η διαρκής συνεργασία, η εμψύχωση και η ανανέωση της διατροφής παράλληλα με τον έλεγχο.

Δείτε τις σελίδες μας ίσως σας ενδιαφέρουν

1. Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος
2. Υπολογισμός Ιδανικού Βάρους (IBW)
3. Υπολογισμός Κεντρικής Παχυσαρκίας (WHR)

Δείτε τα άρθρα μας ίσως σας ενδιαφέρουν

1. Xρήσιμες συμβουλές για απώλεια βάρους
2. Κάνω δίαιτα….Γιατι δεν χάνω κιλά;
3. Ανορθόδοξες δίαιτες

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram