θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

Oμαδικά Αθλήματα

Στα ομαδικά αθλήματα οι αθλητές εκτελούν πολλά διαφορετικά είδη άσκησης, όπου η ένταση αλλάζει συνεχώς. Είναι συνήθως αθλήματα τα οποία έχουν, σωματικές επαφές ή χτυπήματα (με μπάλα ή αντίπαλο), απότομες αυξομειώσεις στην ένταση τους καθώς και συχνούς τραυματισμούς. Η φύση αυτων των αθλημάτων είναι ιδιαίτερη καθώς σε όλα τα παραπάνω πρέπει να προσθέσουμε και τα τεχνικά, ψυχικά αλλά και σωματικά χαρακτηριστικά του κάθε αθλητή ξεχωριστά, αλλά πολλές φορές και την θέση που αγωνίζεται ο κάθε αθλητής. Η υιοθέτηση ενός καλού διαιτολογίου αυξάνει τις πιθανότητες για νίκη βελτιώνοντας την δυνατότητα των αθλητών να φτάσουν σε ένα μέγιστο επίπεδο φυσικής απόδοσης. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο οργανισμός κάθε αθλητή ανάλογα με αυτά τα χαρακτηριστικά έχει και διαφορετικές απαιτήσεις. Σημαντικοί παράγοντες ακόμη είναι η τακτική ακόμη και η τύχη κάτι που μπορεί να ”παίξει” σημαντικό ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα. Όλα αυτά μπορούν να ενισχυθούν να βελτιωθούν και να φτάσουν στο ανώτερο επίπεδο με μια συνδυασμένη – ποιοτικά και ποσοτικά – εξατομικευμένη διατροφή.

Στο myDietSpot Health Center τα προγράμματα είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Σε όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται:

    • Δημιουργία ατομικού προφίλ (ατομικά στοιχεία, ιατρικό ιστορικό, ιστορικο λήψης φαρμάκων, καταγραφή και ανάλυση διατροφικών συνηθειών κ,α)
    • Aνάλυση σύστασης σώματος (σωματικό λίπος, υγρά σώματος, μυική μάζα) σε κάθε συνεδρία
    • Δίνεται εβδομαδιαίο πρόγραμμα διατροφής με βάση τις συνήθειες του κάθε ατόμου
    • Οπου απαιτειται γίνεται Μέτρηση Βασικού Μεταβολισμού Ηρεμίας (ΒΜR)
    • Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν επαρκείς στοιχεια φυσικής δραστηριότητας, χορηγείται Δραστηριογράφος με καταγραφή δεδομένων
    • Επιπρόσθετη υπηρεσία Mydietspot weight lossμια εξειδικευμένη υπηρεσία που συνδυάζει:
     • (α) το Infra Red ερυθρό φώς
     • (β) με αερόβια άσκηση μέτριας έντασης και έχει σαν αποτέλεσμα: Σημαντική μείωση κυτταρίτιδας, Μείωση περιφέρειας γλουτών και μέσης, Βελτίωση μεταβολισμού, Βελτίωση λεμφικής κυκλοφορίας, Τόνωση του δέρματος και βελτίωση ραγάδων και χαλάρωσης

Η παρακολούθηση γίνεται κάθε 2 βδομάδες, καθώς σημαντική παράμετρος στην βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη επιτυχία ενός προγράμματος είναι η διαρκής συνεργασία, η εμψύχωση και η ανανέωση της διατροφής παράλληλα με τον έλεγχο.

Δείτε τις σελίδες μας ίσως σας ενδιαφέρουν

1. Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος
2. Υπολογισμός Ιδανικού Βάρους (IBW)
3. Υπολογισμός Κεντρικής Παχυσαρκίας (WHR)

Δείτε τα άρθρα μας ίσως σας ενδιαφέρουν

1. Xρήσιμες συμβουλές για απώλεια βάρους
2. Κάνω δίαιτα….Γιατι δεν χάνω κιλά;
3. Ανορθόδοξες δίαιτες

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram