θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

Kαρκίνος

Ο όρος “καρκίνος” αναφέρεται σε μια ομάδα παθήσεων κατά τις οποίες προκαλούνται διαταραχές στην κυτταρική λειτουργία με ανεξέλεγκτο πολλαπλασιασμό κυττάρων με συνέπεια την δημιουργία όγκων σε διάφορα σημεία του σώματος. H σύγχρονη ιατρική αντιμετωπίζει την ασθένεια με τρεις μεθόδους: χημειοθεραπεία, ακτινοθεραπεία και χειρουργική επέμβαση. Πλήθος μελετών έχουν αποδείξει τη σημασία της διατροφής στην πρόληψη και στην αντιμετώπιση του καρκίνου.

Οι μέθοδοι για αντιμετώπιση του καρκίνου, εξαντλούν τον ασθενή προκαλώντας σοβαρές παρενέργειες, με σημαντικότερη την έλλειψη της όρεξης του που οδηγεί στην υποθρεψία. Απαιτείται σωστή διατροφική υποστήριξη για να διατηρηθεί το βάρος και οι δυνάμεις του ασθενούς ώστε να μη καταστραφεί ο ιστός του σώματος. Σε αυτές τις περιπτώσεις ο ρόλος του διαιτολόγου είναι απαραίτητος, σε συνεργασία με τον θεράπων ιατρό, προσαρμόζει ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα διατροφής, σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε ασθενή. Το πρόγραμμα διατροφής θα περιλαμβάνει όλα τα απαραιτητα θρεπτικά συστατικά που χρείαζεται ο ασθενής για να αντιμετωπίσει τη σοβαρή αυτή ασθένεια.

Στο myDietSpot Health Center τα προγράμματα είναι απολύτως εξατομικευμένα και προσαρμόζονται στις ανάγκες του καθενός ξεχωριστά. Σε όλα τα προγράμματα πραγματοποιούνται:

Η παρακολούθηση γίνεται κάθε 2 βδομάδες, καθώς σημαντική παράμετρος στην βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη επιτυχία ενός προγράμματος είναι η διαρκής συνεργασία, η εμψύχωση και η ανανέωση της διατροφής παράλληλα με τον έλεγχο.

Δείτε τις σελίδες μας ίσως σας ενδιαφέρουν

1. Υπολογισμός Δείκτη Μάζας Σώματος
2. Υπολογισμός Ιδανικού Βάρους (IBW)
3. Υπολογισμός Κεντρικής Παχυσαρκίας (WHR)
4. Ισοδύναμα τροφών

Δείτε τα άρθρα μας ίσως σας ενδιαφέρουν

1.Η «ασπίδα» του οργανισμού ενάντια στον καρκίνο

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram