θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

Σακχαρώδης Διαβήτης

Ο Σακχαρώδης Διαβήτης είναι μία χρόνια πάθηση για την οποία δεν υπάρχει ακόμη οριστική θεραπεία, αλλά αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή ή με την χορήγηση ινσουλίνης, όμως κυρίαρχο ρόλο στη διαχείριση του έχει η διατροφή και η άσκηση.

Η επιστημονικά ελεγχόμενη διατροφή συμβάλει στην σταθεροποίηση των επιπέδων της γλυκόζης του αίματος ενώ ταυτόχρονα βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικού σωματικού βάρους, καθώς και στην πρόληψη επιπλοκών που συνεπάγονται του διαβήτη, όπως καρδιαγγειακά νοσήματα και νεφροπάθεια.

Εν αντιθέσει με τις φήμες και τις ανακρίβειες ότι η διατροφή των ατόμων που πάσχουν από Διαβήτη είναι ιδιαίτερα περίπλοκη, σε γενικές γραμμές το διαιτολόγιο που πρέπει να ακολουθηθεί δεν διαφέρει από το πρότυπο της Μεσογειακής διατροφής, και άρα είναι σχετικά εύκολο να ακολουθηθεί.

Το myDietSpot Health Center έχουμε εφαρμόσει μια νέα ολοκληρωμένη πρόταση που αφορά σε προγράμματα αγωγής υγείας ώστε να αποτελούν οδηγό για τα άτομα που πασχουν με τον ΣΔ με σκοπό την μείωση των επιπλοκών και των συνοδών νοσημάτων, για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Τα συμβουλευτικά προγράμματα, διατροφικής υποστήριξης και αγωγής υγείας του myDietSpot Health Center, στοχεύουν στην σωστή ενημέρωση και εκμάθηση του Διαβητικού ασθενούς, τόσο για το τι είναι, πώς εξελίσσεται, και πως αντιμετωπίζεται ο ΣΔ, όσο στην διαιτητική αντιμετώπιση και ψυχολογική υποστήριξη, για μια ολόπλευρη προσέγγιση του προβλήματος.

Ενημερωθείτε περισσότερο για τα προγράμματα μας:

filo Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 1 (Ινσουλινοεξαρτώμενος)

filo Σακχαρώδης Διαβητης Τυπου 2 Ινσουλινοεξαρτώμενος

filo Σακχαρώδης Διαβήτης Τύπου 2 με ή χωρίς αντιδιαβητική αγωγή

filo Διαβήτης Κύησης

Επικοινωνήστε μαζί μας, γιατί μαζί θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας!

Η τήρηση του προγράμματος σας, θα σας βοηθήσει να μειώσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την ασθένειά σας, να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, να περιορίσετε την φαρμακευτική σας αγωγή και να ζήσετε καλύτερα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

 

 

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram