θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

Γαστρεντερικές Παθήσεις

Ο πεπτικός σωλήνας (μήκους 7,3 μέτρων) αποτελεί βασικό τμήμα του πεπτικού συστήματος και ρόλος του είναι να διασπά την τροφή και να μεταφέρει τις θρεπτικές ουσίες εκεί που είναι απαραίτητες. Η διάρροια, η δυσκοιλιότητα, η δυσπεψία, το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, το πεπτικό έλκος, η κολίτιδα και η νόσος Crohn, είναι μόνο μερικές από τις σημαντικότερες διαταραχές του πεπτικού συστήματος που συνδέονται άμεσα ή έμμεσα με τον πεπτικό σωλήνα. Κάθε μία από αυτές απαιτεί ειδική διατροφική μεταχείριση και ιδιαίτερη θεραπεία.

Στο myDietSpot Health Center ο κάθε ασθενής αντιμετωπίζεται με βάση τα ειδικα διαμορφωμένα πρωτόκολλα με στόχο την βέλτιστη διατροφική φροντίδα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής και για αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης. Mε στοχο την βελτιώνατε την εξέλιξη της ασθένειας σας, μειώνατε την φαρμακευτική σας αγωγή και αυξάνατε την ποιότητα της ζωής σας

Ενημερωθείτε περισσότερο για τα προγράμματα μας:

filo Γαστροοισοφαγική Παλινδρόμηση

filo Πεπτικό Έλκος

filo Ελκώδης Κολίτιδα

filo Νόσος Crohn’s

filo Κοιλιοκάκη

filo Ευερέθιστο έντερο

filo Δυσκοιλιότητα

Επικοινωνήστε μαζί μας, γιατί μαζί θα βελτιώσουμε την ποιότητα της ζωής σας!

Η τήρηση του προγράμματος σας, θα σας βοηθήσει να μειώσετε τους κινδύνους που σχετίζονται με την ασθένειά σας, να βελτιώσετε την ποιότητα του ύπνου σας, να περιορίσετε την φαρμακευτική σας αγωγή και να ζήσετε καλύτερα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας!

 

 

 

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram