θα θέλαμε να επικοινωνούμε μαζί σας

για να λαμβάνετε ενημερώσεις για τα νέα μας

εγγραφή

αυτές οι πληροφορίες δεν θα μοιραστούν με κανένα

Tηλέφωνο

00357-22-256752

Διατροφική αξία της γύρης

Δημοσιεύτηκε στο: Υγεία και ευεξία

Η γύρη των μελισσών μπορεί να κατονομαστεί και ως η έκπληξη των βιολογικών προϊόντων.  Αυτή η πλούσια σε πρωτεΐνες τροφή, είναι απαραίτητη για το διαιτολόγιο των ανθρώπων που χρειάζονται περισσότερη ενέργεια στην καθημερινή τους ζωή αλλά και για εκείνους που γυμνάζονται.

Η υγρή μορφή γύρης είναι και αύτη που εμπεριέχει και την πληθώρα των θρεπτικών συστατικών όπως τα ένζυμα, τις βιταμίνες και τα λιπαρά οξέα (A-B1-B2-B3-B5-B6-B12-C-D-E-H-K-PP), τα αμινοξέα, τα μεταλλικά στοιχεία και τους υδατάνθρακες.

Βάση πρόσφατων ερευνών που διεξάχθηκαν από ειδικούς, η γύρη έχει θετική επίδραση σε πολλές παθήσεις όπως σε προβλήματα του ήπατος, του προστάτη, του εντέρου, της υψηλής χοληστερίνης, του παγκρέατος, των ορμονικών διαταραχών αλλά και της παχυσαρκίας- ανορεξίας (η κατανάλωση γύρης πριν από το φαγητό βοηθάει στην καύση ενώ αντίθετα, η κατανάλωση μετά από το φαγητό βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας).

Επίσης, πολλοί ερευνητές υποστηρίζουν πως η συμβολή της γύρης στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος είναι εξίσου μεγάλη, αφού λειτουργεί ως ασπίδα στις ιώσεις.

Απάντησε ή σχολίασε:

corporate-image.

Αποφύγετε όσο μπορείτε το αλκοόλ – τις «εύκολες» θερμίδες στο ποτήρι

Go Top
Translate »

Facebook

YouTube

Instagram

Follow Me on Instagram